Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként alakult meg FÜLES Ferenc (cégvezető) 1981-ban kiváltott kisiparos engedélyre épülve.

A Piricoop Kft. megalakulása óta arra törekszünk, hogy eredményesen támogassuk a gazdálkodó szervezetek biztonságát. A munkavédelem és a tűzvédelem területén a jogszabályi előírásoknak megfelelve hatékony, eredményes munkavégzés történjen, az adottságoknak megfelelően.
Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal bírnak a szakterületen.
Széleskörű – az ország területére kiterjedő – ismereteket szereztünk a különböző jól működő vállalkozásoknál végzett tevékenységeink során.

A szolgáltatásunkra igényt tartó vállalkozások megismerése – a folyamatok átvilágítása – után gyors, reális terv-célkitűzésekkel, gyakorlati tanácsokkal törekszünk a mindennapi munka eredményességének javítására, szervezési javaslatokat teszünk, melyek gyorsan bevezethetőek és hatásuk rövid időn belül érezhető javulást okoznak.

Amennyiben ügyfelünk igényli, úgy időszakonkénti személyes kapcsolattartás mellett folyamatos tanácsadással is rendelkezésére állunk. Széleskörű – az ország területére kiterjedő – ismereteket szereztünk a különböző jól működő vállalkozásoknál végzett tevékenységeink során.

Végzettségünk és képzettségeink, valamint hatósági tapasztalataink alapján segítséget tudunk nyújtani a telephely-létesítési, a hatósági engedélyeztetési eljárás lebonyolításában. Egyes partnereinknél több évtizede folyamatosan ellátjuk teljes körűen a tűz- és munkavédelmi tevékenységeket. Visszajelzését az elérhetőségeink egyikén várjuk.

Ha Önnek legalább 1 fő alkalmazottja van, akkor a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény hatálya Önre is kiterjed!