Tűzvédelem

A vállalkozások vezetői nem kötelesek ismerni a hatályos tűzvédelmi rendelkezéseket. A jogszabályi előírások mégis őket kötelezik a tűzmegelőzés rendelkezéseinek végrehajtására. A vezetési, és döntési joggal rendelkező vezető tud tenni érdemi intézkedéseket a tűzvédelem érdekében. Cégünk szakmai felelősség vállalással a tűzvédelem területén komplexen tud hatékony segítséget nyújtani.

Tűzvédelmi dokumentáció:

  • A jogszabályi előírásoknak megfelelve készítünk Tűzvédelmi szabályzatot.
  • Tűzriadó Tervet mellékletekkel együtt,
  • Tűzveszélyességi osztályba sorolást
  • Szabályozzuk az eseti tűzveszélyes tevékenység engedélyezését
  • Elkészítjük a tűzoltó készülékek, tűzcsapok nyilvántartását.

Tűzvédelmi képzés, oktatás:

Szervezzük és bonyolítjuk a dolgozók tűzvédelmi oktatását, új belépő dolgozók munkába állás előtti, majd az ismétlődő tűzvédelmi oktatásokat. A tűzveszélyes tevékenységet végzők szakvizsgáztatását megszervezzük

Villamosság és villám védelem:

Szervezzük a villámvédelmi berendezések és villamos berendezések tűzvédelmi felülvizsgálatát, kezeljük ezek dokumentumait.

Tűzoltó készülékek és tűzcsap szekrények:

A munkahelyen készenlétben tartott tűzoltó készülékek és tartozékaik, szerelvények nyilvántartását, időszakos helyszíni felülvizsgálatát, szakműhelyben történő javításait, nyomáspróbáit és a selejtezéseket elvégezzük.

Értékesítünk minősített tűzoltó készülékeket, fali tűzcsapokat, tömlőket és szerelvényeit.

Tűzvédelmi hatósági eljárások:

A tűzvédelmi hatósági eljárásokon hatósági tűzvédelmi ellenőrzéseken engedélyezési ügyekben, tűzesetek, tűzvizsgálatok, stb. esetén megbízóink érdekeit képviseljük.

Szaktanácsadás:

A cég vezetői testülete részére, javaslatokat teszünk a tűzvédelem továbbfejlesztésére.